Harrastukset

Tälle sivulle on koottu tietoa Pihlaisten alueella toimivista järjestöistä ja yhdistyksistä, joiden toimintaan on jokainen tervetullut osallistumaan joko järjestäjänä tai erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien kautta niihin osallistumalla. Sivu sisältää myös tietoa Pihlajaveden liikunta- ja ulkoilupaikoista sekä muista harrastusvaihtoehdoista.

Järjestöt ja yhdistykset

Liikunta-, ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet

 

Muuta mukavaa

  • Keuruun kansalaisopiston kautta järjestetään vuosittain monia kursseja, joista osa Pihlajaveden alueella. Tunnetuimpien kurssien joukkoon lukeutuu Aisapuu-piiri, jonka kautta kirjoitetaan ja julkaistaan Aisapuu kylälehteä. Lisäksi kansalaisopiston kautta on kokoontunut myös Pihlajaveden lapsi- ja nuorisokuoro sekä käsityöpiiri. Tutustu tarjontaan tarkemmin kansalaisopiston opinto-oppaan kautta

Paikalliset kyläyhdisykset eli Pihlajaveden kyläyhdistys ja Karimon kyläyhdistys järjestävät vuosittain tapahtumia, joihin osallistumalla voit tutustua sekä kyläläisiin että kylien perinteisiin. 

Myyntituotteita

Joulunaikaan järjestetään jo perinteeksi muodostunut Karvahattutemppu. Tapahtuman yhteydessä voi hankkia paikallisia käsityötuotteita pukinkonttiin joulumyyjäisistä ja nauttia tunnelmallisesta musiikista.