Kuusijärven lomamökit

Kuusijärven Lomamökit sijaitsevat Pihlajavedellä Kuusijärven rannalla. Mökeille voi majoittua sekä kesällä että talvella. Mökkien varustus: sähkö, vesi tulee porakaivosta, lämmitys sähköllä, takka, sauna ja pihagrilli puulämmitteiset, vene ja hyvä uimaranta. Kuusikosken suulle pääsee veneellä, Pihlaiskoski ja Reinikankoski lähellä.

Info

Lisätietoja mökeistä saat numerosta 040 510 8106 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen kjlomamokit@gmail.com

Varaukset

Numerosta 040 510 8106 tai laita sähköpostia kjlomamokit@gmail.com

Mökit löytyvät myös nettimokki.com – sivustolta mökin nimellä.

Klikkaa karttakuvaa avataksesi kohdekartan isompana.

Eetuntupa

Eetuntupa on vuonna 1981 rakennettu 1-kerroksinen talviasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 50 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on autotalli (autokatos), makuuhuone (2 kpl), sisäsauna ja tupakeittiö. Yhteensä vuoteita on 6 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Eetuntupa sijaitsee 20 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-pohjainen ranta on erittäin matala ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, avoin ja hiekkainen.

Juhantupa

Juhantupa on vuonna 1981 rakennettu 1-kerroksinen kesäasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 50 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on makuuhuone (2 kpl), sisäsauna (9 m²), tupakeittiö, ulko-wc ja veranta. Yhteensä vuoteita on 6 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Juhantupa sijaitsee 20 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-pohjainen ranta on erittäin matala ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kangasmaastoa.

Artunpirtti

Artunpirtti on vuonna 1994 rakennettu 1,5-kerroksinen talviasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 65 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on autotalli (autokatos, 30 m²), keittiö, makuuhuone, makuuhuone, parvi, pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna ja tupa. Yhteensä vuoteita on 8 + 2 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, lapsivarustus, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, radio, sähköliesi, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Artunpirtti sijaitsee 20 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-pohjainen ranta on erittäin matala ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kallioinen.

Artunpirtti on tasokas uudehko hirsihuvila. Mökillä on kaksi makuuhuonetta, parvi ja puulämmitteinen sisäsauna. Möillä on hiekkaranta, vene ja autokatos.

Otsontupa

Otsontupa on vuonna 1976 rakennettu 1-kerroksinen kesäasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 30 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on makuuhuone, sisäsauna, tupakeittiö, ulko-wc ja veranta. Yhteensä vuoteita on 4 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Otsontupa sijaitsee 30 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-kivi-pohjainen ranta on keskisyvä.