Kauppala

Kauppala on Pihlajaveden Kyläyhdistyksen ylläpitämä monipalvelupiste.

Kauppalasta löydät kahvilan, elintarvikekioskin sekä kirjaston palvelut. Keittolounasta tarjoamme torstaisin. Kauppalassa voit lukea päivän lehdet, surffata netissä, käyttää kopiopalveluita ja infopisteessä tutustua Pihlajaveden kylän palveluihin ja nähtävyyksiin.  Myynnissä on myös Pihlajavesi-aiheisia tuotteita sekä paikallisten tuottajien ja käsityöläisten tuotteita sesongin mukaan. Mikäli tarvitset kokous- tai kokoontumistilaa, voit vuokrata Kauppalan tiloja kahvituksen kera tai ilman. Olet lämpimästi tervetullut Kauppalaan!

Kahvilan vitriinistä löytyy syömiset niin suolaisen- kuin makeannälkäänkin.

Käteisnostopalvelu auttaa, kun tarvitset pikkukäteistä. Kauppalan käteisnostopalvelun kautta voit nostaa enintään 30 € vuorokaudessa.

Kauppalasta saatavilla myös Pappilan Pitojen kaalikääryleitä, Haapamäentalon hunajaa ja Taatilan maatilan hapankaalia. Myynnissä myös nestekaasua.

Aukioloajat

  • ma-pe klo 11.00 – 17.00
  • la-su klo 11.00 – 15.00

Yhteystiedot

Lounasruokailu

Kauppalan lounasruokailusta pääset nauttimaan tiistaisin ja torstaisin klo 11 – 13.

  • Keittolounas Kauppalassa 8.5 €
  • Take away keittolounas 6 €

Hinta sisältää keiton, juoman, leivät, jälkkärin ja kahvin / teen… 

Keittoruokaa voi ostaa myös rasioissa mukaan, mutta omiin astioihin keittoa emme voi myydä.

Muista myös lounaspassi! Nauttiessasi Kauppalassa keittolounaan saat passiisi leiman, jossa joka kymmenes lounas on ilmainen. Leiman saa vain paikalla syödystä lounaasta, ei take away lounaasta!