Info

Tervetuloa Pihlajaveden infosivuille!

Pihlajavesi on luonnonkaunis, aktiivisten ja iloisten ihmisten kylä ja mökkiläisten paratiisi. Se on valittu Keski-Suomen vuoden kyläksi vuonna 2015 ja toiselle sijalle valtakunnallisessa kyläkilpailussa 2016. 

Aiemmin itsenäisenä kuntana toiminut Pihlajavesi liitettiin Keuruun kuntaan vuonna 1969. Vakituisia asukkaita kylällä on vajaa 500. Kesäisin Pihlajaveden asukasluku lähes kolminkertaistuu mökkeilijöiden ansiosta ja kylä onkin suosittu kesänviettopaikka.

Näillä sivuilla välitetään ajankohtaista tietoa Pihlajaveden kylän tapahtumista ja toimijoista. Sivuja ylläpitää Pihlajaveden Kyläyhdistys.

Oman tiedotettavan asiasi, tapahtuman tai jutun juuren voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen mypihlajavesi (at) gmail.com.

Infopisteet

Missä niitä kalastusmerkkejä myytiinkään? Mistäköhän mahtaisin löytää hyvän hirsimiehen korjaamaan saunan alapohjaa? Näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin löydät vastaukset meiltä paikallisilta. Jos me emme tiedä, niin varmasti tunnemme jonkun joka tietää, joten älä epäröi kysyä, Paras tapa saada tietoa on tulla meille kylään, hörpätä kuppi kahvia ja kertoa mikä mietityttää. Pihlajavedellä sinua palvelee kaksi kylätaloa, toinen toisellapuolella järveä ja toinen toisella.

Pihlajaveden Kauppala

Kauppala on Pihlajaveden Kyläyhdistyksen ylläpitämä monipalvelupiste

Kauppalasta löydät kahvilan, elintarvikekioskin sekä kirjaston palvelut. Keittolounasta tarjoamme torstaisin. Kauppalassa voit lukea päivän lehdet, surffata netissä, käyttää kopiopalveluita ja infopisteessä tutustua Pihlajaveden kylän palveluihin ja nähtävyyksiin.  Myynnissä on myös Pihlajavesi-aiheisia tuotteita sekä paikallisten tuottajien ja käsityöläisten tuotteita sesongin mukaan. Mikäli tarvitset kokous- tai kokoontumistilaa, voit vuokrata Kauppalan tiloja kahvituksen kera tai ilman.

Olet lämpimästi tervetullut Kauppalaan!

KAUPPALAN AUKIOLOAJAT

  • ma-pe klo 11.00 – 17.00
  • la-su klo 11.00 – 15.00

Osoite: Hollikankaantie 149, 42910 Pihlajavesi

Puhelin: 0400 256 945

Karansalmen kylätalo

Virkistäydy, kahvittele tai ota nettiyhteys muuhun maailmaan – kaikki tämä onnistuu kylätalollamme!

Kyläläisiä ja ohikulkijoita palveleva kylätalo sijaitsee tien 6215 varrella Karansalmella. Kylätalossa onnistuu pienimuotoiset ostokset, kalastuslupien ja pyydysmerkkien hankkiminen, pyykinpesu, internet-yhteydetkin toimii ja tietysti kahviopalvelut.

Persoonallinen, Karimon kyläyhdistyksen omistama kylätalo toimii myös kylän kävijöiden ja asukkaiden kokoontumispaikkana; talolla järjestetään tapaamisia, karaokeiltoja ja kokouksia. Voit myös vuokrata kylätaloa omaan käyttöön, tiedustelut Rajalan Matilta p. 0400 438 229.

Piipahda taloon!

Talvikautena kylätalo on avoinna erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Seuraa Karimon kyläyhdistys ry:n Facebook-sivuja aukioloaikojen osalta

    Osoite: Ähtärintie 999, 42930 Katajamäki

    Puhelin: 045 3102058