Pihlaiset somessa

Facebook

My Pihlajavesi on Liikkuva kylä -hankkeen tiedotus- ja markkinointikanava sekä virtuaalinen ikkuna Suomen älykkäin kylä -kilpailussakin mukana olevan maalaiskylän elonvirtaan tarjoten kaikille mahdollisuuden osallistua kylämme tapahtumiin.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 viikko sitten

My Pihlajavesi

Huomio Purolan luontopolulla kulkijoille 👉 Kalliopuron sillan kannessa on lahovauriosta syntynyt reikä. Sillan korjaustoimenpiteet aloitellaan mahdollisimman pikaisesti, mutta sillä välin sillan käyttäjiä kehoitetaan erityiseen varovaisuuteen. ... See MoreSee Less

Huomio Purolan luontopolulla kulkijoille 👉 Kalliopuron sillan kannessa on lahovauriosta syntynyt reikä. Sillan korjaustoimenpiteet aloitellaan mahdollisimman pikaisesti, mutta sillä välin sillan käyttäjiä kehoitetaan erityiseen varovaisuuteen.

2 viikkoa sitten

My Pihlajavesi

Tervetuloa Purolaan lauantaina! 💚Hukkapuun hyötypäivä Purolassa Pihlajaveden asemankylältä noin 1800 metriä Valkeajärvelle päin. Auton voi jättää tien varteen tai ajaa Kotirannan parkkipaikalle 1920 metriä asemankylältä Tarvontietä vastapäätä. Mukaan voi tulla erikseen ilmoittautumatta.

Tapahtumassa mukana Maaseudun sivistysliitto, Tiedetila ja Erasmus+ -hanke: 'Miksei tietokonetaitoja ja luovuutta seniori-ikäisille'
... See MoreSee Less

Tervetuloa Purolaan lauantaina! 💚

Kyläläisten, mökkiläisten ja muiden Pihlajaveden ystävien yhteinen Pihlajavesi -ryhmä. Täällä ilmoitellaan kylän tapahtumista, jaetaan muistoja ja valokuvia ja keskustellaan kaikesta Pihlaisiin liittyvästä. Tämä on ryhmä kaikille niille onnekkaille, jotka ovat tavalla tai toisella saaneet nauttia tästä paikasta!

Suomen Älykkäin kylä -kilpailun synnyttämien ajatusten ja muun älykkään keskustelun hautomoksi perustettu Älypihlaja -ryhmä tarjoaa ennakkoluulottoman keskustelupaikan kaikille pesosjutuille.

Pihlajaveden kyläyhdistyksen Facebook -sivu. Pihlajaveden kyläyhdistys ry.:n tarkoituksena on edistää Pihlajaveden asioita kaikilla osa-alueilla ja kehittää kylän toimijoiden yhteistyötä.

Karimolaiset tavoittaa Karimon kyläyhdistyksen Facebook-sivun kautta. Karimon kyläyhdistys toimii Keuruun Pihlajavedellä järjestäen tapahtumia vakituisia ja vapaa-ajan asukkaita varten ja ylläpitää Karansalmen kylätaloa.

Pihlajaveden Nuorisoseura ry. on voittoa tavoittelematon yhdistys. Järjestämme kesäisin Pihlajavedellä erilaisia tapahtumia kuten iltatansseja, konsertteja ja teatteriesityksiä. Keskeisin tapahtumamme on Hattutemppu-toritapahtuma heinäkuun alussa.

Pihlajaveden kotiseutumuseon piha-alueella on yhdeksän rakennusta mm. aittoja, lainajyvästön viljamakasiini, tuulimylly, paja, sauna ja kaivo. Päärakennus vuodelta 1830 on alun perin Pihlajaveden ensimmäinen pappila. Siellä on esillä satoja esineitä, jotka kertovat kylän historiasta, maaseudun elämästä ja sota-ajasta. Museon kokoelmineen omistaa Pihlajaveden kotiseutuyhdistys ry.

Karhunkylän eli Karhulankylän tapahtumista viestitellään myös Facebookissa. Seuraappa kyläläisten oman ryhmän kuulumisia.

Pihlajaveden markkinat sivulla ostetaan, myydään, vaihdetaan ja annetaan uutta ja jo elämää nähnyttä tavaraa – useimmiten Pihlajaveden seudulla.

Historiallinen Pihlajavesi -ryhmässä muistellaan menneitä. Ryhmä on perustettu Pihlajaveden historiaa, valokuvien ja muiden muistojen jakamista varten.