Pihlaiset somessa

Facebook

My Pihlajavesi on Liikkuva kylä -hankkeen tiedotus- ja markkinointikanava sekä virtuaalinen ikkuna Suomen älykkäin kylä -kilpailussakin mukana olevan maalaiskylän elonvirtaan tarjoten kaikille mahdollisuuden osallistua kylämme tapahtumiin.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 hours ago

My Pihlajavesi

Avajaiset 2021 ... See MoreSee Less

4 hours ago

My Pihlajavesi

Kuvat henkilön Keuruun Vapaa-aikapalvelut julkaisusta ... See MoreSee Less

11 hours ago

My Pihlajavesi

Pienestä sateesta viis, nyt kannattaa tulla nauttimaan virvokkeita Nässän kioskille eli Kesäpihlajalle! ... See MoreSee Less

17 hours ago

My Pihlajavesi

Tänään vietetään Avoimet kylät - tapahtumapäivää, jonka johdosta tänään tapahtuu yli 600:ssa kohteessa 🎉 Kurkkaa kartta
avoimetkylat.fi/kylat-kartalla/ 😉

... ja tutustu myös meiän oman tapahtumapäivän ohjelmaan osoitteessa MyPihlajavesi.fi 💚
... See MoreSee Less

Tänään vietetään Avoimet kylät - tapahtumapäivää, jonka johdosta tänään tapahtuu yli 600:ssa kohteessa 🎉 Kurkkaa kartta 
https://avoimetkylat.fi/kylat-kartalla/ 😉

... ja tutustu myös meiän oman tapahtumapäivän ohjelmaan osoitteessa MyPihlajavesi.fi 💚

1 day ago

My Pihlajavesi

Pihlajavesi mainittu! Kurkkaa Keuruun kulttuurihistoriallisten rakennusten esitteestä, mitä kuuluu meidän kohteillemme tänä kesänä 💚 ... See MoreSee Less

Pihlajavesi mainittu! Kurkkaa Keuruun kulttuurihistoriallisten rakennusten esitteestä, mitä kuuluu meidän kohteillemme tänä kesänä 💚Image attachment

1 day ago

My Pihlajavesi

Pihlajaveden nuorisoseuran kioski/kesäterassi Kesäpihlaja aukaisee ovensa lauantaina 12.6.2021 klo 15 ja samalla avaa kesäkauden 2021!☀️🌺 Kesä v. 2021 🌺☀️

Kesäpihlaja valmistautuu huomisiin avajaisiin 😍
... See MoreSee Less

Pihlajaveden nuorisoseuran kioski/kesäterassi Kesäpihlaja aukaisee ovensa lauantaina 12.6.2021 klo 15 ja samalla avaa kesäkauden 2021!

Kyläläisten, mökkiläisten ja muiden Pihlajaveden ystävien yhteinen Pihlajavesi -ryhmä. Täällä ilmoitellaan kylän tapahtumista, jaetaan muistoja ja valokuvia ja keskustellaan kaikesta Pihlaisiin liittyvästä. Tämä on ryhmä kaikille niille onnekkaille, jotka ovat tavalla tai toisella saaneet nauttia tästä paikasta!

Suomen Älykkäin kylä -kilpailun synnyttämien ajatusten ja muun älykkään keskustelun hautomoksi perustettu Älypihlaja -ryhmä tarjoaa ennakkoluulottoman keskustelupaikan kaikille pesosjutuille.

Pihlajaveden kyläyhdistyksen Facebook -sivu. Pihlajaveden kyläyhdistys ry.:n tarkoituksena on edistää Pihlajaveden asioita kaikilla osa-alueilla ja kehittää kylän toimijoiden yhteistyötä.

Karimolaiset tavoittaa Karimon kyläyhdistyksen Facebook-sivun kautta. Karimon kyläyhdistys toimii Keuruun Pihlajavedellä järjestäen tapahtumia vakituisia ja vapaa-ajan asukkaita varten ja ylläpitää Karansalmen kylätaloa.

Pihlajaveden Nuorisoseura ry. on voittoa tavoittelematon yhdistys. Järjestämme kesäisin Pihlajavedellä erilaisia tapahtumia kuten iltatansseja, konsertteja ja teatteriesityksiä. Keskeisin tapahtumamme on Hattutemppu-toritapahtuma heinäkuun alussa.

Pihlajaveden kotiseutumuseon piha-alueella on yhdeksän rakennusta mm. aittoja, lainajyvästön viljamakasiini, tuulimylly, paja, sauna ja kaivo. Päärakennus vuodelta 1830 on alun perin Pihlajaveden ensimmäinen pappila. Siellä on esillä satoja esineitä, jotka kertovat kylän historiasta, maaseudun elämästä ja sota-ajasta. Museon kokoelmineen omistaa Pihlajaveden kotiseutuyhdistys ry.

Pihlajaveden markkinat sivulla ostetaan, myydään, vaihdetaan ja annetaan uutta ja jo elämää nähnyttä tavaraa – useimmiten Pihlajaveden seudulla.

Historiallinen Pihlajavesi -ryhmässä muistellaan menneitä. Ryhmä on perustettu Pihlajaveden historiaa, valokuvien ja muiden muistojen jakamista varten.