Aisapuu äänessä vol. 4

Pihlajaveden kyläjulkaisupiirissä eli tuttavallisemmin Aisapuu -piirissä aloitettiin  opintokauden 2020 – 2021 aikana kokeilu, jonka yhteydessä alettiin ”nauhoittamaan” Aisapuussa julkaistuja juttuja ja julkaisemaan niitä äänitiedostoina. Näin myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty itse lehteä lukemaan, tarjoutui tilaisuus päästä kuulemaan kylänmiesten ja -naisten juttuja kotipitäjästään.

Aisapuu on jälleen äänessä. Pidemmittä sanahelinöittä, antaa kirjoittajien puhua puolestaan. Alta löydät ääniartikkelit, jotka pohjautuvat toukokuun Aisapuusta löytyviin kirjoitettuihin juttuihin lehdessä numero 120.

Antoisia kuunteluhetkiä 🙂 Jos nautit kuulemastasi, niin laita vaikka palautetta palautelomakkeen kautta!

 

Klikkaa nauhoite päälle alapuolelta. Huomaa, että nauhoitteen käyntiin lähteminen voi kestää hetken aikaa internetyhteyden nopeudesta riippuen.

Mielenkiintoisia kasvihavaintoja Pihlajavedeltä

kirjoittanut Jouko Pihlainen | Aisapuu nro 120 toukokuu 2021

Arkistojen aarteita: Eräs tervanmyyntimatka

kirjoittanut Reijo Lähteenmäki | Aisapuu nro 120 toukokuu 2021

Ei voi olla totta!

kirjoittanut Ilari Kotimäki | Aisapuu nro 120 toukokuu 2021

Lohi pysäytti myllyn

kirjoittanut Raija Koskela-Drischenko | Aisapuu nro 120 toukokuu 2021

Tiesitkö, että...

Jos netti tökkii ja juttujen kuunteleminen suoraan selaimen kautta ei onnistu, voit ladata äänitteen omalle laitteellesi klikkaamalla alapuolen linkeistä:

Jos operoit älylaitteella, niin paina linkkiä sormella hetki, kunnes avautuu valikko. Valitse kohta, jossa kehoitetaan lataamaan linkin kohde. Tämä lataa tiedoston laitteellesi ja voit kuunnella jutun suoraan omalla laitteellasi.

Jos sen sijaan kliksuttelet tietokoneella, niin paina hiiren oikeaa painiketta linkin päällä ja tallenna kohde omalle tietokoneellesi haluamaasi kansioon.

Aiemmat äänitteet

Voit myös kuunnella aiemmin julkaistuja äänitteitä näiden linkkien kautta:

Aisapuu äänessä vol. 1

Aisapuu äänessä vol. 2

Aisapuu äänessä vol. 3