Aisapuu äänessä

Syksyn aisapuupiirissä kuului kummia, sillä piiriläiset saivat idean, jos ei äänikirjan, niin ainakin äänilehden äänittämiseen. Idea taisi alunperin kummuta Ilari Kotimäen ajatuksista, jotka Kari Kotiranta esitteli toisille piiriläisille.

Idea syntyi halusta tarjota mielekästä ajanvietettä niille Pihlaisista kiinnostuneille, jotka eivät itse jostain syystä pysty juttuja suoraan painetusta lehdestä lukemaan. Tällä tavoin lehden lukemisen sijaan voi jutun kuunnella, kun se itselle parhaiten sopii. Tai vaihtoehtoisesti voi toinen laittaa nauhoitteen kuulumaan esim. älypuhelimen kautta ystävälle, joka ei pysty itse äänitteitä virittelemään. Mahdollisuuksia on monia.

Aisapuupiirissä puhuttiin kokonaisen äänilehden tekemisestä, mutta lopulta tätä uutta aluevaltausta päätettiin kokeilla muutaman jutun voimin. Alta löydät Aisapuun historian ensimmäiset ääniartikkelit, jotka pohjautuvat syksyn Aisapuusta löytyviin kirjoitettuihin juttuihin lehdessä numero 117.

Antoisia kuunteluhetkiä 🙂 Jos nautit kuulemastasi, niin laita vaikka palautetta palautelomakkeen kautta!

 

Klikkaa nauhoite päälle alapuolelta. Huomaa, että nauhoitteen käyntiin lähteminen voi kestää hetken aikaa internetyhteyden nopeudesta riippuen.

Koronaa

kirjoittanut Hely Laine | Aisapuu nro 117 lokakuu 2020

Pieni tarina mäntymetsästä

kirjoittanut Reijo Lähteenmäki | Aisapuu nro 117 lokakuu 2020

Tiesitkö, että...

Jos netti tökkii ja juttujen kuunteleminen suoraan selaimen kautta ei onnistu, voit ladata äänitteen omalle laitteellesi klikkaamalla alapuolen linkeistä:

Jos operoit älylaitteella, niin paina linkkiä sormella hetki, kunnes avautuu valikko. Valitse kohta, jossa kehoitetaan lataamaan linkin kohde. Tämä lataa tiedoston laitteellesi ja voit kuunnella jutun suoraan omalla laitteellasi.

Jos sen sijaan kliksuttelet tietokoneella, niin paina hiiren oikeaa painiketta linkin päällä ja tallenna kohde omalle tietokoneellesi haluamaasi kansioon.