Aisapuu äänessä vol. 3

Aisapuu on jälleen äänessä. Pidemmittä sanahelinöittä, antaa kirjoittajien puhua puolestaan. Alta löydät ääniartikkelit, jotka pohjautuvat maaliskuun Aisapuusta löytyviin kirjoitettuihin juttuihin lehdessä numero 119.

Antoisia kuunteluhetkiä 🙂 Jos nautit kuulemastasi, niin laita vaikka palautetta palautelomakkeen kautta!

 

Klikkaa nauhoite päälle alapuolelta. Huomaa, että nauhoitteen käyntiin lähteminen voi kestää hetken aikaa internetyhteyden nopeudesta riippuen.

Älytön älylaite

kirjoittanut Matti Rajala | Aisapuu nro 119 maaliskuu 2021

Tervatehdas Pihlaisselän pohjoisrannalla

kirjoittanut Reijo Lähteenmäki | Aisapuu nro 119 maaliskuu 2021

Kun Hömppö-Aapo lähti "ryyppyreissulle"

kirjoittanut Reijo Lähteenmäki | Aisapuu nro 119 maaliskuu 2021

Tiesitkö, että...

Jos netti tökkii ja juttujen kuunteleminen suoraan selaimen kautta ei onnistu, voit ladata äänitteen omalle laitteellesi klikkaamalla alapuolen linkeistä:

Jos operoit älylaitteella, niin paina linkkiä sormella hetki, kunnes avautuu valikko. Valitse kohta, jossa kehoitetaan lataamaan linkin kohde. Tämä lataa tiedoston laitteellesi ja voit kuunnella jutun suoraan omalla laitteellasi.

Jos sen sijaan kliksuttelet tietokoneella, niin paina hiiren oikeaa painiketta linkin päällä ja tallenna kohde omalle tietokoneellesi haluamaasi kansioon.

Pääsiäisherkku

Pääsiäisherkkuna eli ns. kirsikkana kakun päällä Aisapuu-piiri tarjoilee lisäsisältöä myös videonauhoitteen muodossa. Maaliskuun lehdessä oli Jarkko Jokisen kirjoitus ”Tervehdys letkuliiteriltä!” sekä Reijo Lähteenmäen reportaasi ”Savusukellusta seuraamassa”, jossa päästiin lukemaan 28.11.2020 toteutetusta paloharjoituksesta. Harjoitus taltioitiin videolle ja nyt se tarjoillaan myös teille nähtäväksi. Olkaa hyvä!