Oksasen lomamökit

Oksasen vuokralomamökit sijaitsevat Pihlajavedellä Kuusijärven rannalla. Mökeille voi majoittua sekä kesällä että talvella. Mökkien varustus: sähkö, lämmin ja kylmävesi tulee porakaivosta, lämmitys sähköllä, takka, sauna ja pihagrilli puulämmitteiset, vene ja hyvä uimaranta. Kuusikosken suulle pääsee veneellä, Pihlaiskoski ja Reinikankoski lähellä.

Info

Lisätietoja mökeistä saat numerosta 040 510 8106.

Varaukset

Soita 040 510 8106 tai varaamalla Kalapaikka.netin kautta.

Klikkaa karttakuvaa avataksesi kohdekartan isompana.

Anteronpirtti

Anteronpirtti on vuonna 1981 rakennettu 1-kerroksinen talviasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 50 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on autotalli (autokatos), makuuhuone (2 kpl), sisäsauna ja tupakeittiö. Yhteensä vuoteita on 6 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Anteronpirtti sijaitsee 20 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-pohjainen ranta on erittäin matala ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, avoin ja hiekkainen.

Kallenpirtti

Kallenpirtti on vuonna 1981 rakennettu 1-kerroksinen kesäasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 50 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on makuuhuone (2 kpl), sisäsauna (9 m²), tupakeittiö, ulko-wc ja veranta. Yhteensä vuoteita on 6 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Kallenpirtti sijaitsee 20 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-pohjainen ranta on erittäin matala ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kangasmaastoa.

Kalliopirtti

Kalliopirtti on vuonna 1994 rakennettu 1,5-kerroksinen talviasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 65 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on autotalli (autokatos, 30 m²), keittiö, makuuhuone, makuuhuone, parvi, pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna ja tupa. Yhteensä vuoteita on 8 + 2 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, lapsivarustus, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, radio, sähköliesi, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Kalliopirtti sijaitsee 20 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-pohjainen ranta on erittäin matala ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kallioinen.

Kalliopirtti on tasokas uudehko hirsihuvila. Mökillä on kaksi makuuhuonetta, parvi ja puulämmitteinen sisäsauna. Möillä on hiekkaranta, vene ja autokatos.

Oilinpirtti

Oilinpirtti on vuonna 1976 rakennettu 1-kerroksinen kesäasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 30 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on makuuhuone, sisäsauna, tupakeittiö, ulko-wc ja veranta. Yhteensä vuoteita on 4 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Oilinpirtti sijaitsee 30 m etäisyydellä rannasta. Hiekka-kivi-pohjainen ranta on keskisyvä.