Pelastetaan Pihlaisten pikkulinnut!

Pelastetaan Pihlaisten pikkulinnut -tempaus sai kipinän Ylen julkaisemasta uutisesta, jossa kerrottiin pikkulintujen uhanalaistumisesta ja määrän vähenemisestä. Keuruun Pihlajavedellä on jo ennestään totuttu suojelemaan pieniä siivekkäitä ystäviämme, joten uutinen kosketti syvästi.

Kyläyhdistyksen toimesta Pihlaisille on jo aiemmin kunnostettu vanhasta aseman puistosta lintujen oma Pönttöpuisto sekä osallistuttu isolla panoksella miljoona pönttöä kampanjaan.

Nyt oli aika vaihtaa seuraava vaihde silmään ja huolehtia yhdessä Pönttöpuiston asukkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla linnuille koteja sekä syötävää talven ajaksi. Kyläyhdistys teki samalla digiloikan ja avasi oman verkkokaupan, jonka kautta sekä kyläiset että vapaa-ajan asukkaat voivat halutessaan kantaa kortensa kekoon.

Verkkokaupan kautta voi tukea pikkulintujen asuntopulaa ostamalla Pönttöpuistoon oman pöntön tai huolehtimalla talviruokinnasta varaamalla oman ruokintaviikon. Pönttöpuistossa on neljä eri ruokintapistettä, joihin voi tilata ruokaa verkkokaupan kautta valitsemalleen ajankohdalle. Varauskalenteria käyttämällä varmistumme, että ruokaa riittää varmasti koko talveksi. Tilauksen jälkeen Pihlajaveden kyläyhdistyksen palvelukseen värvätyt tontut huolehtivat, että ruokintapisteessä on syötävää linnuille valitsemallasi ajalla.

Pelastetaan Pihlaisten pikkulinnut!

Osallistu ja varaa oma ruokintaviikkosi verkkokaupasta! Sinä saat iloisen mielen, linnut saavat täyden vatsan ja samalla tuet Pihlajaveden kyläyhdistyksen toimintaa!

Tiesitkö, että...

Tiesitkö, että Pihlajaveden Pönttöpuisto on järjestyksessä Suomen toinen pönttöpuisto! Lue lisää Pönttöpuistosta täältä.